Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ξεπερνά τα 3 εκ.€ η αξία της κοκαΐνης που κατασχέθηκε στο Αγρίνιο

22,117 kgr κοκαΐνης κατέσχεσαν σήμερα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου κατά την παραλαβή σε γνωστή καπνοβιομηχανία της περιοχής, δεμάτων με καπνό από την Αργεντινή!!!
Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της καπνοβιομηχανίας κατά την εκφόρτωση κοντείνερ με καπνό από την Αργεντινή διαπίστωσαν ότι μέσα στα εμπορευματοκιβώτια υπήρχαν κάποια δέματα τα οποία διέφεραν απ’ αυτά που είχαν τον καπνό.
Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι τα «ύποπτα» δέματα περιείχαν κοκαΐνη βάρους όπως αναφέραμε 20 και πλέον κιλών που η αξία της υπερβαίνει τα 3.000.000€!!!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει εντοπιστεί στην περιοχή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών «κατά λάθος» μεταφέρθηκε στο Αγρίνιο μιας και τα εμπορευματοκιβώτια έμειναν για διάστημα μόλις δυο ημερών στο λιμάνι του Πειραιά που εκφορτώθηκαν αντί μιας εβδομάδας που παραμένουν έως ότου εκτελωνιστούν…
Ήδη τις έρευνες της τοπικής αστυνομίας συνδράμει κλιμάκιο της δίωξης ναρκωτικών από την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος αυτής της υπόθεσης.
Πάντως πίσω από την είδηση αποκαλύπτεται και το παράδοξο στην άλλοτε κραταιά καπνοπαραγωγική Αιτωλοακαρνανία να γίνεται εισαγωγή καπνού από την Αργεντινή…

Γ.Π.