Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Προσβολή για την κοινωνία η επιλογή του Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου να έχει εξελιχθεί σε μια «μάχη» για τους «κομματάρχες» των βουλευτών….


Σε «γόρδιο δεσμό» τείνει να εξελιχθεί η διαδικασία για την επιλογή νέου ΔΣ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, αφού για ακόμη μια φορά η επιλογή του προέδρου του (σ.σ. διοικητή) γίνεται με μικροπολιτικά κριτήρια και όχι με αυτά που ζητά η κοινωνία.
Παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις περί ανοιχτής διαβούλευσης για την επιλογή του «αρίστου», η όλη διαδικασία εξελίσσεται σε μια μάχη «μέχρι εσχάτων» για την επιλογή του «εκλεκτού» του ενός εκ των τεσσάρων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.
Ταυτόχρονα, για ακόμη μια φορά «εντέχνως» παρακάμπτεται η τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου, της πόλης δηλαδή που λειτουργεί το νοσοκομείο.
Αλήθεια ανάμεσα στους 20.000 κατοίκους της πόλης δεν υπάρχει ο «κατάλληλος» για τη διοίκηση του νοσοκομείου;
Ως MessolonghiNews είχαμε καυτηριάσει ανάλογες πρακτικές για τη διαδικασία επιλογής διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου τον περασμένο Ιούνιο (εδώ η ανάρτηση) όταν λέγαμε: «Προσβολή για την κοινωνία η επιλογή του Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου να έχει εξελιχθεί σε μια «μάχη» για τους «κομματάρχες» των βουλευτών….»

Σ.Σ. Αφορμή για την ανάρτηση αποτελεί το γεγονός ότι τα ονόματα των επικεφαλής των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αιτωλοακαρνανίας που δημοσιεύσαμε ( εδώ η ανάρτηση) δόθηκαν με διαρροές από τους συμμετέχοντες Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές σε σχετική σύσκεψη με την υπουργό Υγείας.