Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Στο Μεσολόγγι για προετοιμασία η Εθνική Κανόε - Καγιάκ




Η συνεχής προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου να αναδείξει και να καταστήσει την περιοχή Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Κανόε-Καγιάκ και Kωπηλασίας βρίσκει όλο και περισσότερη ανταπόκριση.
Κι αυτό διότι η παρουσία των Εθνικών Ομάδων Κανόε-Καγιάκ της Βουλγαρίας πρώτα, της Σερβίας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δίμηνο και της Εθνικής Ομάδος της Ελλάδος τώρα, είναι η καλλίτερη απόδειξη για τις δυνατότητες της περιοχής μας.
Όλα τα μεγάλα ονόματα της Εθνικής μας, ο Ολυμπιονίκης Ανδρέας Κιλιγκαρίδης μαζί με τους πρωταθλητές Αθηνά Αλεξοπούλου, Μιχάλη Παπασάββα, Ματθαίο Συρίγο, Μανώλη Καστρίσιο και Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο βρίσκονται από χθες στο Μεσολόγγι και θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες. Επικεφαλής της αποστολής είναι οι προπονητές ανδρών-γυναικών και ανάπτυξης, Γκαμπόρ Κούλσαρ και Τόσκο Καλπάκωφ αντιστοίχα. Η Εθνική Σερβίας αναμένεται ξανά τον Μάρτιο στο Μεσολόγγι για ένα δεύτερο κύκλο προπονήσεων.
Το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον, που για την περιοχή μας είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα, εξισορροπεί την έλλειψη υποδομών και προσελκύει όλο και περισσότερες ομάδες για προετοιμασία. Η διαδικτυακή καμπάνια του Ναυτικού Ομίλου, φιλοδοξεί να προσελκύσει τις ομάδες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης στα ήρεμα και ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.