Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μαρία Τριανταφύλλου: "Να αγωνιστούμε ώστε να ηττηθεί η πολιτική της λιτότητας"

Στο διακύβευμα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της προσεχούς Κυριακής αναφέρεται σε γραπτή της δήλωση η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου.
Η δήλωση της κυρίας Τριανταφύλλλου έχει ως εξής:
"Η προσπάθεια  φίμωσης της δημοκρατικής έκφρασης του Ελληνικού λαού, από τα γεράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου είναι το κυριότερο που πρέπει να ηττηθεί αυτή την ώρα.
Να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων, σαν ένα έθνος, να ακουστεί δυνατά η φωνή του λάου μας προς όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου.
 Να αγωνιστούμε ώστε την ερχόμενη Κυριακή να νικήσουμε το φόβο με  όπλο μας την δημοκρατία και την ελεύθερη σκέψη.Όλοι μαζί, αποφασιστικά,  ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών επιλογών,  να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να  αγωνιστούμε ώστε να ηττηθεί η πολιτική της λιτότητας.
Να αγωνιστούμε ενάντια στην  προμελετημένη    εξόντωση των λαών στο όνομα της εφήμερης κυριαρχίας  του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, δύναμη που έχει μεταλλαχτεί σε μία από της μεγαλύτερες απειλές  που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα και η φύση."