Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κώστας Καραγκούνης: "Οι σημερινές εικόνες παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής"

Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό” τόνισε σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης.
Στη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης σημειώνει:

"Πληροφορούμαστε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου συνεχώς συσκέπτονται. Άφησαν τους Έλληνες χωρίς λεφτά στο εσωτερικό. 
Οι σημερινές εικόνες από τον σκόπιμο βασανισμό των συνταξιούχων παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Άφησαν τους Έλληνες χωρίς λεφτά στο Εξωτερικό. 
Φτάσαμε στον σημείο ιδιώτες να φροντίζουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν πίσω. Το κράτος του κ. Τσίπρα απλώς οργανώνει καινούριους διορισμούς. 


Στο εσωτερικό τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας. Στο εξωτερικό κατέστησαν από χθες και επισήμως τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. 
Πάντως, μας ανακοινώνουν ότι συσκέπτονται.  Απευθύνω, λοιπόν, θερμή παράκληση. Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό. 
Ο κόσμος τρομάζει μήπως του βγει μια νέα ανακοίνωση, ίσως τη περαιτέρω μείωση των ελαχίστων που δίνουν οι τράπεζες, ίσως κάτι άλλο τερατώδες, στα οποία μας έχουν πλέον συνηθίσει."