Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Διήμερη περιοδεία του Β. Κικίλια στην Αιτωλοακαρνανία 22& 23 /2

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.
Το πρωί της Πέμπτης, στο Μεσολόγγι, ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τέλος θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον Δικηγορικό και τον Εμπορικό Σύλλογο της Ιεράς Πόλεως.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μεταβεί στο Αγρίνιο, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου και κατόπιν θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης. 



Στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με στελέχη και πολίτες, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου.
Την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Κικίλιας θα περιοδεύσει στην Ναύπακτο και θα συζητήσει με πολίτες.
"Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα της περιοχής, ούτως ώστε να προκύψουν οι βέλτιστες δυνατές προτάσεις και να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση για την περιοδεία του κ. Κικίλια στην Αιτωλοακαρνανία.