Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Πένθος στην αθλητική οικογένεια της Α.Ε. Μεσολογγίου για την "απώλεια" του Λάμπρου Στέλιου

"Η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου είναι από σήμερα φτωχότερη μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός μεγάλου φίλου του συλλόγου, του Λάμπρου Στέλιου. 
Πιστός στην ομάδα που λάτρεψε, την ακολούθησε για δεκαετίες σε όλα τα γήπεδα, ενώ διατέλεσε και μέλος της διοίκησης της.
Η ΑΕ Μεσολογγίου εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του Λάμπρου Στέλιου και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Κύριε Λάμπρο φρόντισε από εκεί ψηλά, την Α.Ε.Μ. του Παραδείσου, να γράψει τη δική της ιστορία, παρέα με τους υπόλοιπους φίλους!!"
Είναι η ανακοίνωση της Αθλητικής Ενώσεως Μεσολογγίου για τον θάνατο του Λάμπρου Στέλιου η κηδεία του οποίου έγινε χθες στο Μεσολόγγι.
Η θλιβερή είδηση σκορπά πένθος εκτός από την αθλητική οικογένεια της περιοχής και στη δημοσιογραφική διότι ο εκλιπών είναι πατέρας της καλής συναδέλφους και υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Δήμητρας Στέλιου.
Συμπληρώνοντας την ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. εκφράζουμε και εμείς την οδύνη μας για την "απώλεια" του Λάμπρου Στέλιου για τον λόγο ότι υπήρξε ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με πολύπλευρη δράση, αλλά κυρίως ότι ο Άδης για λίγες ώρες του στέρησε να ακούσει "ζουρνά και νταούλι"...