Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Πρωτοφανής πρόκληση από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α. Κ. Μπαρμπαρούση από το βήμα της Βουλής: ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ... (VIDEO)


Την «κατάλυση» του δημοκρατικού μας πολιτεύματος ζήτησε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της «Χρυσής Αυγής», Κώστας Μπαρμπαρούσης από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία στη συνεδρίαση για την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η ΝΔ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της ονομασίας της FYROM.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπαρμπαρούσης ζήτησε από βήματος της Βουλής την επέμβαση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να αποτραπεί η υπογραφή της συμφωνίας με τη FYROM, μια «προτροπή» που πυροδότησε άμεσα,  τη συνολική καταδίκη από όλα τα κόμματα και στη συνέχεια, τη διαγραφή του βουλευτή από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρά τα γεγονός ότι καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους βουλευτές της Χ.Α. ο Αιτωοακαρνάνας βουλευτής!

Δείτε την προκλητική ομιλία του κ. Μπαρμπαρούση και την πρώτη αντίδραση από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση




Το θέμα έχει και συνέχεια καθώς πριν από λίγο υπάρχει έντονη φημολογία ότι συνελήφθη ο Κώστας Μπαρμπαρούσης καθώς όπως μεταδίδει «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος ήδη διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή.
Στην γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να κινούν από αυτοβούλως.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα θα γραφτεί στις «μαύρες» σελίδες της πολιτικής ιστορίας του τόπου και πιο ειδικά της Αιτωλοακαρνανίας… όπου και εκλέγεται από το 2012 βουλευτής ο κ. Μπαρμπαρούσης.