Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το Digital Marketing; Μάθετε πώς!


Η παρουσία επιχειρήσεων και εταιρειών στο Διαδίκτυο συνιστά ζωτικής σημασίας στρατηγική για την ανάπτυξη και τη μακροημέρευση τους -σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί «σανίδα» για την επιβίωσή τους.
Γι αυτό ολοένα και περισσότερες αναζητούν επαγγελματίες στο digital marketing προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην προβολή και την προσέλκυση πελατών.
Μάθετε ποια σύγχρονα επαγγέλματα μπορείτε να επιλέξετε, με πρακτικές γνώσεις που μπορείτε να αποκτήσετε στα επαγγελματικά σεμιναρια marketing του Leader School.

Digital Advertiser
Το επάγγελμα του Digital Advertiser αποτελεί μετεξέλιξη του παραδοσιακού διαφημιστή. Ο Digital Advertiser δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό των πελατών του στο Διαδίκτυο.
Γνωρίζει πολύ καλά να αξιοποιεί τα ψηφιακά διαφημιστικά εργαλεία για να διαχειρίζεται καμπάνιες στη Google και τα social media.
Μέρος των καθηκόντων του είναι να παρακολουθεί την απόδοση των διαφημίσεων (ROI) και να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού στόχου: την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών των πελατών του.

Digital Marketing Strategist



O επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη στρατηγική στο digital marketing με στόχο τις πωλήσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο καλείται digital marketing strategist.
Είναι υπεύθυνος για την προβολή της εταιρείας/επιχείρησης αναδεικνύοντας τα μοναδικά της στοιχεία που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό σε διαφημιστικές πλατφόρμες και social media.
Δημιουργεί επιπλέον και παρακολουθεί στενά άμεσες και έμμεσες (native, affiliate κλπ) διαφημίσεις με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών του εκάστοτε πελάτη.

Google AdWords Specialist
Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας AdWords Specialist δημιουργεί και διαχειρίζεται διαφημίσεις κειμένου, εικόνας και βίντεο μέσω της πλατφόρμας της Google.
Στόχος του είναι πάντα να επιτύχει τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα σε χαμηλότερο κόστος και να συνδράμει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της εταιρείας/ επιχείρισης που έχει αναλάβει.
Είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πελάτες που επιζητούν την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους στις 2 παγκοσμίως δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης, Google και YouTube, με σκοπό την προσέλκυση νέων πελατών.

Social media Marketing Specialist
Αν σας αρέσει να ασχολείστε με τα social media, τότε αυτό το επάγγελμα είναι για εσάς!
Ο ειδικός στο social media marketing διαμορφώνει την ψηφιακή παρουσία μιας εταιρείας/επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.
«Κομμάτι» της δουλειάς του είναι να δημιουργεί περιεχόμενο για τα social media και να προωθεί διαφημιστικό υλικό σε ομάδες του καταναλωτικού κοινού που ενδιαφέρεται για τον κλάδο δραστηριοποίησης του πελάτη του.
Συλλέγει επιπλέον πληροφορίες από τα μηνύματα, τα σχόλια και τις κριτικές των χρηστών ώστε να τις διαβιβάζει στην εταιρεία/επιχείρηση που εκπροσωπεί ώστε να βελτιώνεται η ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχονται.