Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

"Σάρωσαν" τα προϊόντα "Φλώρος" στο "Olymp Awards 2018" με κορυφαία διάκριση το Χρυσό μετάλλιο για το "Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου με Καπνιστό Πιπέρι Αριδαίας"Πρόσφατα η εταιρία «Φλώρος» με έδρα το Μεσολόγγι,  συμμετείχε με τέσσερα προϊόντα στα Olymp Awards, έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ποιότητας για τρόφιμα και ποτά.
Ο κορυφαίος διαγωνισμός τροφίμων και ποτών Olymp Awards - Food and Drinks Competitions πραγματοποιείται κάθε χρόνο και τα προϊόντα αξιολογούνται από ομάδα εξειδικευμένων κριτών και δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο.
Στον διαγωνισμό η εταιρεία «Φλώρος» συμμτείχε με τέσσερα προϊόντα, τα οποία βραβεύθηκαν όλα.
Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που απέσπασαν τα προϊόντα της «Φλώρος» είναι τα εξής: - Χρυσό μετάλλιο για το Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου με Καπνιστό Πιπέρι Αριδαίας
- Αργυρό μετάλλιο για την Αφρίνα Μεσολογγίου
- Χάλκινο μετάλλιο για το Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου
- Χάλκινο μετάλλιο για το Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου με 5 βιολογικά βότανα.

«Η βράβευση όλων των προϊόντων μας αποτελεί άλλη μια απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων της εταιρίας "Φλώρος". Κυρίως όμως, είναι άλλη μια αναγνώριση και επιβράβευση για το Μεσολόγγι, τον τόπο στον οποίο παράγονται το αλάτι και η αφρίνα Μεσολογγίου.» τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες:
Για τον διαγωνισμό Olymp Awards: http://www.olympawards.com/el/tastecontent/
Για την εταιρία "Φλώρος" και τα προϊόντα της: http://alatifloros.gr/