Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

"Το ζούμε κι αυτό": Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αιτωλοακαρνανία για τη σύλληψη του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση!


Ιστορικές στιγμές μπορεί να ζει η χώρα μας σχετικά με το θέμα της συμφωνίας με τη FYROM, όμως αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Αιτωλοακαρνανία δεν έχει προηγούμενο…
Αναφερόμαστε στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βουλευτή της Χ.Α., Κώστα Μπαρμπαρούση στον οποίο μετά τη χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή ασκήθηκε ποινική  δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα (ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ενώ ο ίδιος φέρεται να μην σταμάτησε σε μπλόκα της αστυνομίας κατά τη μετακίνησή από Αθήνα προς Αιτωλοακαρνανία.
Επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ευρύτερη περιοχή του Αστακού και σε αυτές συμμετέχουν ακόμη και αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής!



Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπαρμπαρούσης βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση καθώς μετά και τη διαγραφή του από τη Χ.Α. πολύ δύσκολα θα «σταθεί» μόνος του στη Βουλή, ενώ στο ενδεχόμενο της παραίτησης από τη βουλευτική ιδιότητα θα προκαλέσει «πονοκεφάλους» στο κόμμα της Χ.Α. αφού ο επιλαχών για να τον διαδεχτεί, Χρήστος Ρήγας έχει αποχωρήσει από το κόμμα ιδρύοντας δικό του!