Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Με επιτυχία η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας «15316» του Δήμου Μεσολογγίου

Εδώ και ένα χρόνο ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει ενεργοποιήσει «Τηλεφωνική Γραμμή Άμεσης Επικοινωνίας των Πολιτών» για την καταγραφή αιτημάτων που αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας.
Καλώντας το αριθμό 15316 (χωρίς κανένα πρόθεμα) καθημερινά από 8:00 πμ. έως 14:00 το μεσημέρι, οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και το πράσινο, έτσι ώστε να γίνεται παρέμβαση των υπηρεσιών του δήμου. Στην ίδια γραμμή επικοινωνίας κατατίθενται αιτήματα για αποκομιδή σκουπιδιών μεγάλου όγκου, ύστερα από συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Σπανός με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη λειτουργία της γραμμής επικοινωνίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την λειτουργία του Γραφείου Δημοτών και την δημιουργία της Γραμμής επικοινωνίας του Πολίτη με αριθμό τηλέφωνου «15316», πιστεύουμε ότι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων που υποβλήθηκαν, να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τους και να δώσουμε λύση σε πάμπολλα προβλήματα.
Μέσω της ενεργής συμμετοχής των δημοτών, στην ανοιχτή αυτή γραμμή επικοινωνίας, η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας και κατ' επέκταση την ποιότητα ζωής, βρίσκει καθημερινά όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Παράλληλα, όμως θέλουμε να ενημερώσουμε και όσους συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της παραπάνω τηλεφωνικής γραμμής ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για την καταγραφή αιτημάτων τους, που αφορούν θέματα καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.» .