Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Θ. Σώκος: "Υποστηρίζω την απόφαση για ίδρυση Εφετείου όποια πόλη κι αν επιλεγεί"


Ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Σώκος έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, στην οποία και συμμετείχε:

«Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη να συμμετάσχω ως Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας σε μια ενημερωτική σύσκεψη για το θέμα του Εφετείου.
Μου δόθηκε η δυνατότητα να επαναλάβω τη δέσμευση που έχω απέναντι στο λαό της Αιτωλοακαρνανίας καθ’ όλη μου τη διαδρομή, ως δήμαρχος Αγρινίου και ως υποψήφιος νομάρχης, να αγωνιστώ για να ιδρύσει η κυβέρνηση όπως οφείλει Εφετείο στην Αιτωλοακαρνανία και θα υποστηρίξω την απόφαση αυτή όποια και αν είναι η πόλη η οποία θα επιλεγεί.
Η απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ίδρυση Εφετείου στην Αιτωλοακαρνανία με βρίσκει σύμφωνο και την υπερασπίζομαι με σθένος.
Επιτέλους, με την απόφαση αυτή λυτρώνεται ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει πολλά άλλα ζητήματα για το μέλλον και την ανάπτυξή του, σε ένα πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης των φορέων και του λαού σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού».