Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Σ. Γιαννακά: "Καταδικάζουμε την βία ως μέσω επίλυσης διαφορών και πολύ περισσότερο ως μέσο πολιτικής έκφρασης"

Την αμέριστη συμπαράστασή της δηλώνει η Βουλευτής Αιτ/νιας, Σοφία Γιαννακά προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη και τους συνεργάτες του. Συμμερίζεται και εύχεται περαστικά στο συνεργάτη του Υφυπουργού ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από προσπάθεια του να αποτρέψει την βάναυση αυτή επίθεση.
Δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Υφυπουργού πολιτικά και ηθικά και εκφράζει την αμέριστη στήριξή της προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες. Η οποιαδήποτε έκφραση πρέπει να προσδιορίζεται από τα όρια και τους κανόνες που ορίζει το κοινωνικό σύνολο σε μία ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία.
«Καταδικάζουμε την βία ως μέσω επίλυσης διαφορών και πολύ περισσότερο ως μέσο πολιτικής έκφρασης. Οι προτάσεις, οι παρεμβάσεις, οι ειρηνικές διαμαρτυρίες, το νομικό «οπλοστάσιο» και κάθε άλλη ενέργεια που περιλαμβάνεται στο Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο για τα δικαιώματα του πολίτη στην Δημοκρατία, είναι μορφές αγώνα που στηρίζουμε και ακολουθούμε»
τόνισε η κ. Γιαννακά.
.