Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Νεαρό ζευγάρι που έκανε το ταξίδι του μέλιτος βρέθηκε βαριά τραυματισμένο στο Αργοστόλι

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβηκε στο Αργοστόλι.Νεαρό ζευγάρι είχε έρθει στην Κεφαλονιά για γαμήλιο ταξίδι!! Ο σύζυγος, νέο παιδί, δούλευε παλιά στο Αργοστόλι ως λογοθεραπευτής στο Ορφανοτροφείο. Είχε ωραίες αναμνήσεις από το νησί μας, από το Αργοστόλι και ήρθε εδώ με τη γυναίκα του γαμήλιο ταξίδι.
Τι τραγικό!!Χθες , Κυριακή βράδυ, μετά το φαγητό αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στην κλειστή γέφυρα.
Την διέσχισαν και κατέληξαν στο αλσάκι. Εκεί πρέπει να συνέβηκε το κακό. Κανείς δεν ξέρει τι. Αλλά η περιοχή από τότε που έκλεισε η γέφυρα είναι πολύ επικίνδυνη. Τόπος συνάντησης και περίεργων συναναστροφών. Οι Αργοστολιώτες έχουν σταματήσει τις βόλτες στην κλειστή γέφυρα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και το πρωί δεν εμπνέει ασφάλεια.
Ο άτυχος νέος δεν το ήξερε αυτό. Δεν ήξερε πόσο άλλαξε το νησί μας από τότε που ήταν εδώ. Οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Ενας ρομαντικός περίπατος, να δεις το Αργοστόλι από απέναντι φωτεισμένο κατέληξε σε μια απίστευτη τραγωδία. Κυριολεκτικά όλο το Αργοστόλι έχει μείνει εμβρόντητο από το συμβάν!
Το ζευγάρι έχει κτυπηθεί σχεδόν μέχρι θανάτου, και τα δύο άτομα έχουν τραύματα παντού. Χαράματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργεί (όπως έχουμε καταγγείλει) έτσι ήρθε C-130 και τους πήρε για Αθήνα.
Και οι δυο είναι διασωληνομένοι σε πολύ βαριά κατάσταση.Κάντε όλοι μια προσευχούλα να περάσει το κακό και να γίνουν καλά τα δυο παιδιά.
Είναι η είδηση από το Kefalonia Press η οποία αποκτά και τοπικό ενδιαφέρον αφού ο 39χρονος άνδρας κατάγεται από το Αγρίνιο και η 35χρονη σύζυγός του από την Πάτρα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας το ζευγάρι έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται σε καταστολή σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας.