Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πολύς ο κόσμος στην ομιλία Καραπάνου στην Αθήνα

Στην κατάμεστη από ετεροδημότες της Αθήνας, μεγάλη αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ (Σίνα και Δαφνομηλη)», το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» καθώς και τους υποψήφιους συμβούλους του .

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Καραπάνος , αναφερόμενος στους λόγους της καθόδου του στοναυτοδιοικητικό στίβο επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Όλοι ξέρετε ότι δεν έχω οικογενειακό ιστορικό στην πολιτική.

Ότι δεν έχω άλλες αποσκευές εκτός από την αγάπη σε αυτό που κάνω ,την πίστη στις δυνατότητες μου ,την απόλυτη διάθεση για δουλειά και την αγάπη στον Άνθρωπο. Η οικογένεια μου με γαλούχησε με πολύ αγάπη γι΄ αυτόν εδώ τον τόπο. Για το Μεσολόγγι μας, για το Αιτωλικό, για το Μποχώρι, Το Νιοχώρι, την Κατοχή και τα άλλα χωριά του δήμου μας... …»


 

Στην συνέχεια , αφού αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα του καλλικρατικού δήμου ,ανέπτυξε τους τέσσερις άξονες του προγράμματος του που είναι: ΠΑΙΔΕΙΑ- ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Ως προς τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του ο κ. Καραπάνος είπε ότι είναι «πρόσωπα καταξιωμένα στην συνείδηση των τοπικών τους κοινωνιών, που ξέρουν τί θα πει μεροκάματο, που θα αγκαλιάσουν όλες και όλους χωρίς διακρίσεις, ώστε να νοιώσει και ο δημότης της πιο απομακρυσμένης περιοχής ότι είμαστε κοντά του»

Την ομιλία του κ. Καραπάνου τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: Απόστολος Κράτσας, πρώηνυπουργός Δημήτρης Κωστόπουλος, πρώην υπουργόςΟικονομικών, Παναγιώτης Δελημήτσος, πρώηνυφυπουργός Οικονομικών, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος,υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην δήμαρχοςΧαλανδρίου, Κώστας Καρκανιάς, πρόεδρος ΕλληνικώνΚολλεγίων, Στάθης Τσούκαλος ,Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Πάνος Καλατζήςκαι Γιάννης Μάχας , Πρόεδρος και αντιπρόεδροςαντίστοιχα του Σύλλογοι Απανταχού Κατοχιανών,Τάσος Καλλιάφας ,δημοτικός σύμβουλος Περιστερίουκ.α.