Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Με σύλληψη 20χρονου τσαντάκια στο Μεσολόγγι το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα είχε αφαιρέσει από 74χρονο ημεδαπό στο Μεσολόγγι, το τσαντάκι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια χάρτινη συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, Μπαγκλαντές και Πακιστάν, ηλικίας 33, 47 και 29 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα και το βράδυ, στο Αίγιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο 32χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν επίσης άλλες δυο συσκευασίες, κάνναβης, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων και ένα ξύλινο τρίφτη, με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.