Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φιλιππιάδα !!!

αεμ2Για το ντέρμπι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ζουν και αναπνέουν στο Μεσολόγγι, με την ΑΕΜ να είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι

Μετά τη νίκη επί της Φιλοθέης με 2-1, στο στρατόπεδο της ΑΕΜ δηλώνουν αισιόδοξοι για το πρώτο διπλό της χρονιάς. Νίκη και μόνο νίκη ακούγεται στα χείλη των παικτών, κάτι που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Χρήστος Βασιλείου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι αυτό με τον Γιώργο Πασπαλιάρη, που αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση με θλάση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο προπονητής των μπλε δεν άνοιξε τα χαρτιά του εν όψει του μεγάλου παιχνίδιου, ενώ δεν ανακοίνωσε την αποστολή, μιας και θα πάρει είκοσι παίκτες μαζί του και θα αποφασίσει για την 18άδα την τελευταία στιγμή.

Η ΑΕΜ δεν θα ταξιδέψει μόνη της στην πόλη της Ηπείρου, καθώς οι οργανωμένοι της "ΘΥΡΑΣ 2" θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες, θέλοντας να βοηθήσουν και αυτοί με την συμπαράσταση τους για τη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος από τον σύνδεσμο Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.Πασχάλη – κ.Καράλη του ίδιου συνδέσμου.

Προϊστορία

Συνολικά σε 18 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδας η ΑΕΜ μετράει 5 νίκες, ο Εθνικός Φιλιππιάδος 7, ενώ 6 αγώνες έληξαν χωρίς νικητή και τα τέρµατα είναι 26-20 υπέρ του Εθνικού Φιλιππιάδος. Όσον αφορά τα µατς που διεξήχθησαν στην Φιλιππιάδα ο Εθνικός έχει 6 νίκες, η ΑΕΜ 2 και ένα µατς ήρθε ισόπαλο.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/11 15.00

Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕΜ

Όλυμπος Κέρκυρας-Πίνδος Κόνιτσας

Οδυσσέας Νυδρίου-Tρίκαλα 2011

Φιλοθέη Άρτας-Αμφίλοχος

Πρέβεζα-Ομόνοια Πέτρας

Θεσπρωτός-ΑΟΤ

ΑΟ Κασσιώπης ΡΕΠΟ

Μεσοβδόμαδα είχαμε την συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής όπου αποφασίστηκε ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται από τον κάθε όμιλο στα τοπικά πρωταθλήματα. Από τον 5ο όμιλο θα υποβιβαστούν συνολικά έξι ομάδες, δηλαδή ο ΑΟ Τρικάλων και ο ΠΑΣ Πρέβεζα που έχουν αποχωρήσει και ακόμη τέσσερα σωματεία.

αναδημοσίευση από το ΑΕΜ News