Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ενημερωτική εκδήλωση για τα οικονομικά του δήμου Μεσολογγίου στην Αθήνα

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ετεροδημότες της Αττικής διοργανώνει ο δήμος Μεσολογγίου την προσεχή Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων “Αντώνης Τρίτσης” (Ακαδημίας 50).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση του δήμου καθώς και για τις διεκδικήσεις από το δημόσιο.
Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης σε ανοιχτή πρόσκληση σημειώνει:

"Αγαπητοί συμπατριώτεςΗ δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται ο δήμος μας και για την οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας στην Αθήνα, επιβάλλει την άμεση ενεργοποίηση όλων μας στην κοινή προσπάθεια για να αποκτήσει ο δήμος την περιουσία που μας ανήκει και μέσω αυτής ν’ ανοίξει ο δρόμος για εντάξεις μεγάλων έργων κατασκευής υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ, καθώς και για αντίστοιχης κλίμακας επενδύσεις στην περιοχή μας.
Η αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και η δημιουργία ιδίων εσόδων μέσω αυτών, καθίσταται πλέον όρος επιβίωσης του δήμου μας και προϋπόθεση για να ξεφύγουμε απο το τέλμα της υπανάπτυξης και της κοινωνικής καχεξίας.
Σας προσκαλώ στην εκδήλωση με θέμα: «Η οικονομική κατάσταση του δήμου – Οι διεκδικήσεις του» την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, 7μμ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων “ Αντώνης Τρίτσης” (Ακαδημίας 50) .
Αυτό τον αγώνα, μόνο αν τον δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα έχουμε τα αναγκαία και επιθυμητά αποτελέσματα."