Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου για την αυριανή συγκέντρωση


Με γραπτή του δήλωση ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στο Μεσολόγγι, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζει:
«Καλώ όλους τους πολίτες του δήμου μας να δώσουν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση της Δευτέρας για να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στην κατεδάφιση του κοινωνικού προσώπου του δήμου, έτσι όπως γίνεται με τις απολύσεις και την υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δομών (Παιδικοί σταθμοί, Βοήθεια στο Σπίτι κλπ.).
Ταυτόχρονα, στη συγκέντρωση της Δευτέρας οι πολίτες του Μεσολόγγι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για την διάσωση του Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποβαθμιστεί περαιτέρω.


Τέλος, αυτονόητη είναι και η διεκδίκηση της υλοποίησης του διαχρονικού και πάγιου αιτήματος του δήμου, να περιέλθει ο ζωτικός χώρος της περιοχής (διαχείριση λιμνοθάλασσας, αλυκές, αλλίπεδα) στη δικαιοδοσία του δήμου μας