Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου για την "απώλεια" του Αντώνη Μυλωνά


Στο Κοιμητήριο του Αγίου Λαζάρου στο Μεσολόγγι έγινε το περασμένο Σάββατο 8/9 η ταφή του εκπαιδευτικού Αντώνη Μυλωνά που άφησε την τελευταία του πνοή, από παθολογικά αίτια, σε ηλικία 83 ετών, το απόγευμα της Πέμπτης. Νωρίτερα σε πάνδημο κλίμα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου.
Ο Αντώνης Μυλωνάς υπηρέτησε με αξιοζήλευτο ζήλο την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της περιοχής, ενώ είχε ενεργή συμμετοχή σε πολλούς συλλόγους της πόλης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου.
Το ΔΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου σε έκτακτη συνεδρίαση του εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:



«Αριθμ. Πρωτ. 727/7-9-2018
ΨΗΦΙΣΜΑ
Σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2018, συνήλθε έκτακτα το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» με το άγγελμα του θανάτου του Αντωνίου Μυλωνά, που για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του Συλλόγου μας και τον υπηρέτησε στο Δ.Σ. και στη θέση του Γενικού Γραμματέα, με μεγάλη προσφορά, όπως αξιόλογη ήτο η προσφορά του στην Παιδεία και στη Kοινωνίας μας, και ομόφωνα εξέδωσε το παρόν ψήφισμα.
  1. Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» εκφράζει και εκ μέρους των μελών και συνεργατών του, τα βαθειά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αειμνήστου εκλιπόντος και μέλους μας Αντωνίου Μυλωνά, που υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις το Δ.Σ. με πολύχρονη και σημαντική προσφορά, όπως και στην παιδεία και στη κοινωνίας μας, αφήνοντας αξιόλογο έργο και παράδειγμα ενεργού και έντιμου πολίτη και οικογενειάρχη.
  2. Το Δ.Σ. να παραστεί σύσσωμο και να αναγνώσει το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 6 το απόγευμα, και να συνοδεύσει τη σωρό του εκλιπόντος.
  3. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να γίνει αναφορά στην πρώτη Γ.Σ. των μελών του Συλλόγου μας για την εν ζωή προσφορά και έργο του αειμνήστου εκλιπόντος και επιτίμου μέλους μας Αντωνίου Μυλωνά.

Ιερά Πόλη Μεσολογγίου  7-9-2018

Ο Πρόεδρος Γιάννης Ατσαλάκης              Η Γενική Γραμματέας Παναγιώτα Αμούργη
Τα Μέλη
Δημήτρης Μαλαβέτας, Σπυρίδων Πασιόπουλος, Ολγα Δασκαλή, Γιώργος Φλώρος
(Δικαιολογημένος απών ο Παναγιώτης Μυλωνάς , υιός του εκλιπόντος)»