Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ν. Καραπάνος: " Μιλάμε με έργα και λόγια!" - Έτοιμα τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, τένις και βόλεϊ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.(VIDEO)


Εάν γυρίσουμε  το χρόνο πίσω, στα μέσα της δεκαετίας του ’80 θα θυμηθούμε την κατασκευή τότε στη δυτική πλευρά του βοηθητικού στο Εθνικό Στάδιο Μεσολογγίου, γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, με ασφάλτινους ή τσιμεντένιους τάπητες, δεν θυμόμαστε ακριβώς…
Το γήπεδα αυτά για πολλά χρόνια χρησιμοποιούταν για την άθληση των νέων της πόλης και ειδικά αυτό του μπάσκετ χρησιμοποιήθηκε ακόμη και για επίσημους αγώνες του Χαρίλου Τρικούπη. Από τότε τα γήπεδα αυτά ελάχιστα είχαν συντηρηθεί με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να καταστούν ακατάλληλα.
Πριν λίγους μήνες ο δήμος Μεσολογγίου είχε ανακοινώσει ότι τα γήπεδα αυτά θα συντηρηθούν ώστε να είναι και πάλι λειτουργικά, κάτι που πλέον είναι πραγματικότητα, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη διάθεση του κοινού και των σωματείων της περιοχής.






Μάλιστα σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου (σ.σ. όπως έχει μετονομαστεί το Εθνικό Στάδιο) επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Τάσο Σκαρμούτσο και των έφορο αθλητισμού Γιάννη Δελαπόρτα για μια τελευταία «επίβλεψη» των εργασιών.
Όπως είναι αναμενόμενο κατά την επίσκεψη ήταν διάχυτη η ικανοποίηση καθώς οι χώροι που διαμορφώθηκαν αναμένεται να χρησιμοποιούνται από αρκετό κόσμο και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στη δημοτική αρχή να μιλά για «ουσιαστικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής».
Έτσι σε δηλώσεις του ο κ. Καραπάνος είπε μεταξύ άλλων: «Παραδίδουμε τα έργα το οποία είχαμε υποσχεθεί από την αρχή της θητείας μας ,έργα για τα παιδιά μας , έργα για τους δημότες μας», ενώ επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του για κατασκευή κολυμβητηρίου υπογράμμισε: «Κάποιοι επικρίνουν τόσο  την κατασκευή των νέων γηπέδων αλλά και την κατασκευή του κολυμβητηρίου για την οποία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σύντομα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για το καλό του Δήμου και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις».