Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου


Ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου διοργάνωσε χθες το πρωί με μεγάλη συμμετοχή αθλητών  από όλη την Ελλάδα  τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου της Λιμνοθάλασσας της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Ο αγώνας είχε τρεις διαδρομές αυτές των 21.097 μέτρων, των 5 χλμ. τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος, καθώς και τον αγώνα 1.000 μ. για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Η όλη διοργάνωση  είχε απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη φορά, με τεράστια συμμετοχή αθλητών από όλη τη χώρα και τελούσε  υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Ο φετινός Ημιμαραθώνιος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Μεσολογγίτη Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΖΑΝΟΥ.




Για άλλη μια χρονιά  η προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο έφεραν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με στόχο την άρτια διοργάνωση.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συνεισφορά,  τόσο στον  συντονισμό όσο και στο οργανωτικό σκέλος του Ημιμαραθωνίου από τον κ. Δημήτρη Μαντζουράτο που με την εμπειρία του και το μεράκι του συνέβαλε κι αυτός στην πετυχημένη διοργάνωση.