Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε χθες στο Μεσολόγγι η επέτειος του «ΟΧΙ» (VIDEO)






Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν χθες στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ». Στη φετινή παρέλαση τις εντυπώσεις «έκλεψαν» οι μπάντες του «Ιωσήφ Ρωγών» και του «Διονυσίου Σολωμού» με την υποδειγματική και εμβληματική τους παρουσία.



Νωρίτερα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος τελέστηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά για να ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στους σύγχρονους πολέμους.
Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο συμπατριώτης μας υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Δημαράς, ενώ παρέστησαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο διοικητής του 2/39 Σ.Ε. Σχης (ΠΖ) Δημήτριος Σπύρου, ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας, Ανδρέας Τσαπικούνης, ο διοικητής της Π.Υ. Μεσολογγίου, Χριστόφορος Μπόκας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι αρχών και φορέων.