Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μ. Κουτσαγγέλης, Π. Μαγγίνας και Γ. Μαζαράκης με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου! Ξεπερνούν τους 70 οι μέχρι τώρα υποψήφιοι του Ν. Καραπάνου


«Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, διαθέτει ένα πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό. Δραστήριους συνδημότες μας, πρόθυμους να προσφέρουν στον τόπο τους μακριά από φθαρμένες αντιλήψεις ή άσκοπους πολιτικούς διαχωρισμούς που ευθύνονται εν τέλει για την εσωστρέφεια και την αναστολή κάθε δημιουργικής ιδέας και προσπάθειας.
Ο Μάκης Κουτσαγγέλης είναι καθηγητής πιάνου, ανώτερων θεωρητικών της μουσικής και μαέστρος της  Φιλαρμονικής  «Δ. Σολωμός». Είναι επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου, ως επιστέγασμα της μακρόχρονης εθελοντικής προσφοράς του στην ανάδειξη της Ιστορίας  και του Πολιτισμού της πόλεως και του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, τον καλωσορίζει στον Συνδυασμό.» με την παραπάνω ανακοίνωση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος δημοσιοποίησε την συμμετοχή του μαέστρου Μάκη Κουτσαγγέλη στον συνδυασμό του.



Στον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου ο Πέτρος Μαγγίνας

Και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος της Πενταλόφου ο Γιώργος Μαζαράκης
Στο διάστημα που ακολούθησε σχεδόν καθημερινά ανακοινώνονται και νέοι υποψήφιοι τόσο για το κεντρικό ψηφοδέλτιο όσο και για τα τοπικά, με το σύνολο των μέχρι στιγμής υποψηφίων να ξεπερνά τους 70!
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν αξιοσημείωτες είναι αυτές των Πέτρου Μαγγίνα και Γιώργου Μαζαράκη που είναι ιδιοκτήτες των γνωστών café – bar Esco Bar” και «Ανάκαρα» αντίστοιχα.
Στο "κεντρικό" ψηφοδέλτιο η πρόεδρος της Τ.Κ. Μεσολογγίου Άντζελα καζαντζή 

Η καθηγήτρια γερμανικών Αλεξάνδρα Βασιλείου 
Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς ανακοινώθηκαν: οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών Άντζελα Καζαντζή και Αλεξάνδρα Βασιλείου, οι κυρίες Δήμητρα Γκούβρα, Χαρίκλεια Κεφαλά - Καρέτσου, Ελένη Μαντζουράτου, Κάτια Παντελή - Ντούνη και Άρτεμις Χαμοσφακίδη - Θεοτοκάτου, 
Επίσης οι κ.κ. Πέτρος Βαμβακάς, Θεόδωρος Κουφός, Σπύρος Καρατζογιάννης, Γιώργος Κανούρης, Νικόλαος Κουτσιούμπας, Χρήστος Νασόπουλος και Χρήστος Μέλλιος.
Τέλος αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνταξιούχου επιχειρηματία Γιώργου Κιρκινέζου, την παραμονή των Χριστουγέννων!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τους μέχρι στιγμής υποψηφίους με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου