Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

"Χωρίς κομματικό καπέλο" η υποψηφιότητα Παυσανία Παπαγεωργίου! Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου


Την συγκρότηση ενός ευρύτερου δημοτικού σχήματος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς, Παυσανία Παπαγεωργίου φαίνεται ότι επιδιώκει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου μετά και την χθεσινή σχεδόν ομόφωνη απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας του, για το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αλλά χωρίς αυτή να έχει το χαρακτηριστικό της αυτόνομης κομματικής καθόδου.
Αυτό προκύπτει αφενός από την αρχική δήλωση της πρόθεσης του κ. Παπαγεωργίου να ηγηθεί δημοτικού σχήματος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και αφετέρου από τη σημερινή ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου σχετικά με τη χθεσινή διαδικασία.
Επίσης στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Σε συνέχεια των συνεδριάσεων των Οργανώσεων Μελών σε Αιτωλικό και Οινιάδες, χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου συνήλθε και η Οργάνωση Μεσολογγίου και αποφάσισε και αυτή τα εξής :
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να μην κατέλθει  με αυτόνομο ψηφοδέλτιο - μετά και την απόσυρση της διαθεσιμότητας του επικεφαλής του σχήματος  ‘’Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ‘’ Πάνου Παπαδόπουλου - αλλά να ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα του Παυσανία Παπαγεωργίου για συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων.
Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στην ανάγκη για μια νέα Δημοτική αρχή που να εκφράζει όλους τους δημότες και στηρίζει έμπρακτα έναν ειλικρινή, ενωτικό αγώνα για το καλό του τόπου.”»