Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κ. Λύρου προσχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Γιάννης Γυφτογιάννης


Την συμμετοχή του στον συνδυασμό «ΔημιουργικήΑνατροπή» του υπ. Δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου ανακοίνωσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Γιάννης Γυφτογιάννης ενώ από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου έχουν ανακοινωθεί επίσης ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον ίδιο συνδυασμό κάνοντας σχετικές δηλώσεις οι κ.κ. Ειρήνη Παπέλη-Μακρή, Ανδρέας Καραπάνος, Δημήτρης Γ. Καρέτσος, Γιώργος Λαγούδης και Δημοσθένης Τσόλας.

Ακολουθούν οι σχετικές δηλώσεις των νέων υποψηφίων με τη «Δημιουργική Ανατροπή»:

Ιωάννης Γυφτογιάννης δημοτικός σύμβουλος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: «Κάλεσμα ευθύνης η πρόσκληση για συμμετοχή στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου»

Πιστός στις αρχές και τις αξίες που με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και σεμνότητα, ακολούθησα στην έως σήμερα πολιτική μου παρουσία, αντιλαμβάνομαι την πρόσκληση συμμετοχής μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο, ως κάλεσμα ευθύνης. Με εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών, με όρεξη για προσφορά για τον ιερό τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και ζω



Δηλώνω Παρών και Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο, γιατί πιστεύω πως ενώνοντας δυνάμεις και ιδέες μπορούμε να δημιουργήσουμε! Επιθυμία μου, να γεφυρώσουμε την ιστορία µε την πρόοδο, την εξέλιξη με την πράξη. Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αγωνιστούμε με ανθρωπιά και αφοσίωση για την καλύτερη ποιότητα ζωής του δήμου μας. Να πετύχουμε μια ουσιαστική επανεκκίνηση της πόλης που αγαπάμε!
Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ας είναι λοιπόν το έναυσμα και η αφετηρία, για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, ισχυροποιώντας το νικηφόρο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».


Γιώργος Λαγούδης Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, Τομέας Μελετών: «Με όλες μας τις δυνάμεις για ανατροπή της παρακμής»

Επειδή τα προβλήματα στον τόπο μας  είναι πολλά και επειδή βιώνουμε μια γενικότερη κρίση σε όλα  τα επίπεδα ,είναι ανάγκη  να επιστρατεύσουμε  τις δυνάμεις μας και να  λάβουμε μέρος σε ένα αγώνα ανατροπής  της παρακμής.
Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λυρό γιατί πιστεύω  ότι είναι η μονή δημοτική κίνηση που μπορεί να εξασφαλίσει προϋποθέσεις  δημιουργίας και ανάπτυξης .


Δημήτρης Γιωρ. Καρέτσος Πολιτικός Μηχανικός: "Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των ενεργών πολιτών."

Το Αιτωλικό, μία όμορφη πόλη με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες αλλά δυστυχώς και με πολλά προβλήματα, έχει ανάγκη μία νέα Δημοτική Αρχή που θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης, προοπτικής και επίλυσης των παθογενειών του παρελθόντος.
Επίσης χρειάζεται άτομα ικανά, έντιμα, με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, χωρίς συμφέροντα.
Θεωρώντας πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία, με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και να συμπορευτώ μαζί του σε μία συλλογική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου!»


Ειρήνη Παπέλη –Μακρή - Ανδρέας Καραπάνος: «Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον τόπο για να αλλάξει»
Πιστεύοντας ότι πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αλλάξει και επειδή θέλουμε και το χωριό μας  να το δούμε να προοδεύει, μπαίνουμε στον αγώνα και τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου ,ως υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.




Δημοσθένης Τσόλας, επαγγελματίας δύτης: «Κάθε δυνατή προσπάθεια για το κοινό καλό»
«Ως  ενεργός άνθρωπος, πιστεύω πως είναι αναγκαίο να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το κοινό καλό. H ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική μάλιστα όταν πρόκειται για την αναβάθμιση του τόπου στον οποίο ζούμε και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Mε γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Yποψήφιο Δήμαρχο Iεράς Πόλεως Mεσολογγίου, Kώστα Λύρο, ο οποίος έχει  αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο μας και έχει συμβάλλει διαχρονικά στην εξωστρέφεια του.
Eύχομαι και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε την Δημιουργική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.»