Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Βασίλης Φεύγας: «Οι πολίτες αναζητούν την ασφάλεια και αναγκαία προϋπόθεση είναι η κυβερνητική σταθερότητα» - Δήλωση στο Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik

«Οι κυβερνήσεις συνεργασίας θα δοκιμαστούν στο μέλλον. Κούρασαν και κουράστηκαν ως μοντέλο διακυβέρνησης» τόνισε σε δήλωσή του στο Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, o Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Φεύγα στο Sputnik:


«H κοινή συνισταμένη των μικρών κομμάτων που συμμετείχαν ως κυβερνητικοί εταίροι τα τελευταία χρόνια ήταν η στήριξη ενός κυβερνητικού σχήματος προσφέροντας στην σταθερότητα της διακυβέρνησης. Από τη στιγμή που και τα τρία κόμματα, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ με δική τους ευθύνη σταμάτησαν να προσφέρουν στην σταθερότητα της εκάστοτε κυβέρνησης στην οποία συμμετείχαν, ξεκίνησε και η φθορά τους, η οποία δεν μπορούσε να αντιστραφεί και δεν μπορεί να αντιστραφεί και στην περίπτωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 
Οι κυβερνήσεις συνεργασίας θα δοκιμαστούν στο μέλλον. Κούρασαν και κουράστηκαν ως μοντέλο διακυβέρνησης. Οι πολίτες αναζητούν την ασφάλεια και αναγκαία προϋπόθεση είναι η κυβερνητική σταθερότητα. Γι’ αυτό και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση.»