Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός στο επιτελείο του δημάρχου Μεσολογγίου για την προσέλευση του κόσμου στην κοπή της Βασιλόπιτας του συνδυασμού



«Στο Εθνικό Στάδιο Μεσολογγίου θα γίνει η επόμενη συγκέντρωση του δημάρχου Νίκου Καραπάνου» μας είπε στενός του συνεργάτης, για να υποδηλώσει την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο επιτελείο του δημάρχου μετά την χθεσινοβραδινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας» στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.





Κι αυτό γιατί παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Μεσολογγίου γεμίζοντας την κερκίδα του κλειστού αλλά και καθίσματα που αναπτύχθηκαν στο παρκέ.




Στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην οριστική επίλυση του ζητήματος της υδροδότησης του Αιτωλικού και στην οικονομική εξυγίανση του δήμου. Αναφέρθηκε επίσης και σε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, αντιπλημμυρικής θωράκισης  και αισθητικών αναπλάσεων που έγιναν ή πρόκειται άμεσα να γίνουν και τα οποία θα βελτιώσουν τη φυσιογνωμία της περιοχής και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Τέλος ο κ. Καραπάνος παρουσίασε όλους τους μέχρι στιγμής υποψηφίους του συνδυασμού του.