Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ξεπερνούν τους 120 οι υποψήφιοι με την παράταξη του δημάρχου Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου!

Η κυρία Μαρία Τσιρογιάννη - Παναγοδήμου με τον δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο 

Σε φάση ολοκλήρωσης τόσο του ενιαίου ψηφοδελτίου, όσο και αυτών της παράταξής του για τις τοπικές κοινότητες του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων και την σχετική ποσόστωση γυναικών που προβλέπει η νομοθεσία,  είναι ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας», Νίκος Καραπάνος αφού οι υποψήφιοι που έχει ανακοινώσει ξεπερνούν τους 120!
Μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο ανακοινώθηκε η συμμετοχή στον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου των κ.κ. Μαρίας Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου, Λαμπρινής Ζέρβα – Τσιλιγκρού,  Γεράσιμου Παπαθανασίου, Στέφανου Τσεκούρα, Αικατερίνης Ζολώτα και του νεαρού Δημήτρη Φρικασέ.
Η κυρία Μαρία Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου, Εκπαιδευτικός στο  ΓΕΛ Αιτωλικού, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας σε δήλωσή της για την υποψηφιότητά της σημειώνει: «Σε αυτές τις εκλογές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για το σύνολο.
Ας κάνουμε τη διαφορά.



Ας διαλέξουμε με κριτήριο την ικανότητα και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ας ψηφίσουμε ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στα όργανα και τους θεσμούς για την πρόοδο του τόπου μας και όχι για να εξασφαλίσουν οπαδούς τα πολιτικά κόμματα.
Μπορούμε να επιλέξουμε ανθρώπους που δε στοχεύουν απλώς στην άνοδο της δικής τους δημοτικότητας, ούτε αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, αλλά εκείνους που λογικά και ακριβοδίκαια θα εργάζονται βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας.
Ας δώσουμε προβάδισμα σ’ αυτούς που θα χαράξουν πορεία και θα παράγουν έργο και όχι σ αυτούς που μόνο θα κρίνουν και θα επικρίνουν.
Σ αυτές τις εκλογές διαλέγουμε εκείνους που θα διοικήσουν με συνέπεια, σεβασμό και ευθύνη».

 Ακολουθούν φωτό των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου:

Στέφανος Τσεκούρας του Γεωργίου, Αστυνομικός από τη ΔΚ Λεσινίου 
Δημήτρης Φρικασές, ιδ. υπάλληλος, από το Μεσολόγγι 
Γεράσιμος Παπαθανασίου αγρότης από τις Οινιάδες (ΔΚ Λεσινίου)
Λαμπρινή Ζέρβα - Τσιλιγκρού από το Χαλίκι Αιτωλικού

Αικατερίνη Ζολώτα ιδ. υπάλληλος από το Μεσολόγγι
Μαρία Λαζούρα - Πιέρρου από τη ΔΚ Μάστροι