Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

"Πρέσβεις καλής θελήσεως" για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του δήμου Μεσολογγίου προτείνει ο Κώστας Λύρος


Την πρόθεσή του να δημιουργήσει άτυπο θεσμό πρέσβεων στο εξωτερικό για να ενισχυθεί η εξωστρέφεια του δήμου Μεσολογγίου αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Λύρος αναφέρει:
«Πριν από λίγες ημέρες ο συνδυασμός μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έκοψε την πίτα του για το 2019. Ήταν μια συνάντηση που ξέφυγε από τα όρια της τυπικής εκδήλωσης  με περίσσεια διάθεση εγκάρδιας συμμετοχής και συνεννόησης για το κοινό μας όραμα.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συμμετέχουν σ αυτόν τον ωραίο αγώνα. 
Ιδιαίτερα όμως αισθάνομαι την ανάγκη δημόσια και δυνατά να ευχαριστήσω  την κα. Ανίκα Ευαγγελάτου  για την  τιμή , την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της απέναντι μου .
Είναι μεγάλη τιμή  να σε εμπιστεύεται η απόγονος του  αείμνηστου Χρήστου Ευαγγελάτου του πλέον επιτυχημένου και άξιου   δημάρχου , που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας.



Η παρουσία δίπλα μας της κας Ευαγγελάτου , η πολυσχιδής προσωπικότητα  της οποίας συμπυκνώνει τον απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό των αρχών και των ηθών του παρελθόντος με την σύγχρονη πραγματικότητα,   μας φορτίζει με ακόμη  περισσότερες ευθύνες. 
Συνάμα όμως  πλέκει και το νήμα των αξιών, που  θέλουμε να επαναφέρουμε στον τόπο μας   , για να έρθει η  Άνοιξη  και στις καρδιές των συμπολιτών μας.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δημιουργίας έχει ανάγκη από πρέσβειρες καλής θελήσεως στο εξωτερικό και η κα Ανίκα Ευαγγελάτου θα είναι μια από αυτές