Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Νέα "δεκάδα" υποψηφίων με τον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου


Σχεδόν καθημερινά από τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου γίνονται ανακοινώσεις για υποψηφίους που θα συμμετάσχουν είτε στο γενικό ψηφοδέλτιο είτε σε αυτά των τοπικών κοινοτήτων.
Έτσι, το τελευταίο δεκαήμερο ανακοινώθηκαν οι κ.κ. Περσεφόνη Μελαχρή, Νίκος Καραπάνος, Γιώργος Καλαμάκης, Ηλίας Ζαρκαδούλας, Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου - Σαρδελή, Θανάσης Βαλτογιάννης, Κώστας Μακρής, Δημήτρης Μπελέκος, Γιώργος Καραμήτσος και Παναγιώτα Σαραγκανίδα- Καλημέρη.
Οι νέοι υποψήφιοι με τις ακόλουθες δηλώσεις αναφέρθηκαν στην συμμετοχή τους στον συνδυασμό του κ. Λύρου:




Περσεφώνη  Μελαχρή, Επιχειρηματίας: «Θέλω να δω  να πνέει άνεμος δημιουργίας και προόδου στο Μεσολόγγι μας»
Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου στον επαγγελματικό χώρο της εστίασης  στην πόλη μας , μέσα από πολύ δουλειά  , από την συναναστροφή μου με πολλούς ανθρώπους και έχοντας κάνει βήματα στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι , έχω συγκεντρώσει εμπειρία και γνώσεις αρκετές  για τα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας .
Πιστεύω ότι το κεφάλαιο των γνώσεων και εμπειριών  που ο καθένας μας συγκεντρώνει θα πρέπει να το αξιοποιεί όχι μόνο για την δική του πρόοδο , αλλά να το προσφέρει και στην κοινωνία.
Ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας  αλλά και ως άνθρωπος που ζω σε αυτόν τον τόπο και  δίνω εδώ τον καθημερινό μου αγώνα , θα ήθελα να δω  να πνέει άνεμος δημιουργίας και προόδου. Να ξεκολλήσουμε,  να ξεφύγουμε από το τέλμα και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις στις πόλεις και στα χωριά μας για ζωή πιο ανθρώπινη , άνετη  και ενδιαφέρουσα .
Δίνω μεγάλη σημασία στην αμεσότητα με την κοινωνία , την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα και πάντα προσπαθώ να ακολουθώ αυτές τις αξίες .
Στις επόμενες  Δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συγχωριανό μου Κώστα Λύρο και πιστεύω ότι ενώνοντας  τις δημιουργικές μας δυνάμεις μόνο καλό θα κάνουμε στο τόπο  !

Νίκος Καραπάνος, Αστυνομικός  - τ. Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, τ. Γραμματέας Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ: «Τώρα είναι η ώρα να συγκροτηθεί  μέτωπο που θα υπηρετήσει τον δήμο μας με όραμα και σχέδιο»
Φίλες και φίλοι, με ανιδιοτέλεια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις συμπαρατάσσομαι με την παράταξη "Δημιουργική Ανατροπή" με Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο.
Τώρα είναι η ώρα να συγκροτηθεί το μέτωπο των κοινωνικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει τον δήμο μας με όραμα και σχέδιο για το παρόν και το μέλλον, για τα παιδιά μας και τη νέα γενιά.
Η στενή κομματική προσέγγιση που θέλει τον δήμο μας ένα ακόμη πεδίο στείρας μικροπολιτικής αντιπαράθεσης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με αρχές την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αλληλεγγύη, την συνεργασία και πάνω και πέρα από όλα τον σεβασμό στους πολίτες και το δημόσιο ήθος μπορούμε να προσφέρουμε προστιθεμένη αξία στον δήμο μας.


Γιώργος Καλαμάκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος: «ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο, που επιχειρεί στον τόπο μας και για τον τόπο μας»
ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο, που επιχειρεί στον τόπο μας και για τον τόπο μας .
ΜΑΖΙ με έναν άνθρωπο, που σέβομαι και εκτιμώ .
Για να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και όχι στην μετανάστευση.
Στο μέλλον και όχι στην ερημοποίηση  του τόπου μας .
Κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Κώστα Λύρου.

Ζαρκαδούλας Ηλίας, Ελεύθερος Επαγγελματίας: «Όλοι μαζί  να κάνουμε τον τόπο μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά»
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Μπαίνω και εγώ στην ομάδα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί  να κάνουμε τον τόπο μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου – Σαρδελή: «Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απέχει λίγα  μέτρα από την Ιονία οδό και έτη φωτός από την εξέλιξη και την διεκδίκηση»
Το 2014 ζήτησα την ψήφο των συμπολιτών μου(σ.σ. με τον συνδυασμό του Νίκου Μουρκούση), οι οποίοι με τίμησαν δεόντως.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως των εκλογών δεν μου έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τις δεσμεύσεις μου και να καταθέσω τις απόψεις μου.
Ευχόμουν όμως να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας με τον συνδυασμό , που επέλεξαν οι δημότες και να προοδεύσουμε ...
Πέντε χρόνια μετά ,τα προβλήματα έχουν διογκωθεί , λύσεις δεν βρέθηκαν πουθενά και το Αιτωλικό , το Μεσολόγγι και οι Οινιάδες θυμίζουν εποχές πολλών ετών πίσω .Βασικα δημόσια αγαθά θεωρούνται πολυτέλεια . Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απέχει λίγα  μέτρα από την Ιονία οδό και έτη φωτός από την εξέλιξη και την διεκδίκηση .Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ...
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ   του κ. Κώστα Λύρου.
Ενός ανθρώπου που γνωρίζω μέσα από κοινούς αγώνες στο παρελθόν και ενός ανθρώπου , που έχει δείξει δείγματα γραφής του χαρακτήρα και του ήθους του.
Εύχομαι να υπάρξει ένας τίμιος και καθαρός προεκλογικός αγώνας και οι πολίτες να  ψηφίσουν κατά συνείδηση .

Θανάσης Βαλτογιάννης, Αγρότης: «Στο πλευρό του Κώστα Λύρου»
Θα είμαι στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας δηλώνοντας την  υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.



Κώστας Μακρής: «Προσδοκώ σε ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας»
Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, θέλοντας να συμβάλλω στον δίκαιο και καθαρό αγώνα και προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας .

Δημήτρης Μπελέκος: «Παρών στα δρώμενα της Τ.Α. με τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου»
Δηλώνω το παρόν στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μου και θα συστρατευτώ και εγώ με την δημοτική ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Γεώργιος Καραμήτσος, Αλιεύς: «Μόνο με ενότητα θα πάει μπροστά ο τόπος»
Στις επικείμενες εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και να γίνω και εγώ μέρος της Δημιουργικής Ανατροπής!
Πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του τόπου μας.

Παναγιώτα Σαραγκανίδα- Καλημέρη, Εκπαιδευτικός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης: «Με αξιοπρεπή άσκηση εξουσίας το Μεσολόγγι θα κάνει έξοδο στο Μέλλον»
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, τόπος ιστορικός κι ευλογημένος!
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, κοινός τόπος προσφοράς έντιμων ένθερμων συνιστωσών με στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια!
Ακράδαντα πιστεύω ότι η αξιοπρεπής άσκηση εξουσίας στην αυτοδιοίκηση μπορεί ν΄ αναδείξει το Μεσολόγγι που θα κάνει ξανά την έξοδό του στο μέλλον με προοπτική και δυναμισμό!
Με χαρά κι έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών αυτού του εγχειρήματος αποφάσισα ν΄ αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση- πρόκληση του κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.