Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

"Ρελάνς" Γιώργου στο Αγρίνιο, αύριο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η "ρελάνς" στον Ευάγγελο Βενιζέλο του Γιώργου Παπανδρέου, τουλάχιστον στο επίπεδο των εντυπώσεων, κατά την επίσκεψή του και ομιλία του αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.
Η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα, στο "Παπαστράτειο", ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.

Με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου ο επικεφαλής της Παναιτωλοακαρνανικής Πρωτοβουλίας για την στήριξη της υποψηφιότητάς του, Γιάννης Βαϊνάς δήλωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ διέρχεται κρίσιμες στιγμές αυτήν την περίοδο και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Στροφή τώρα στην κοινωνία και στον πολίτη, καθημερινός αγώνας στο πλευρό του νέου, του εργαζόμενου, του αγρότη, του συνταξιούχου, που σήμερα βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα: Τη δεξιά επίθεση, που θα γίνει ακόμη πιο σκληρή το επόμενο διάστημα (Ασφαλιστικό, ακρίβεια, αύξηση ΦΠΑ, εξωτερική πολιτική, περιβάλλον, Παιδεία κλπ)
Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, λύση και ελπίδα για τον τόπο, μπορεί να αποτελέσει μόνον το ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ όμως, που θα χαράξει μια νέα δημιουργική πορεία, με επικεφαλής έναν ηγέτη που με το κύρος του, το ήθος και το όραμά του, εγγυάται αυτήν την πορεία προς το μέλλον.
Λύση για το ΠΑΣΟΚ και τον τόπο, δεν είναι η αλλαγή προσώπων, αλλά η αλλαγή πολιτικής και αυτό μόνον ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να το κάνει πράξη, με δεδομένη την ειλικρίνεια του, τον καθαρό πολιτικό του λόγο και τον σεβασμό του στον πολίτη.
Καλούμε όλους τους δημοκράτες πολίτες της Αιτωλ/νίας, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν δυναμικό παρών στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Η Αιτωλ/νία, που απέδειξε τη στήριξή της στη νέα αλλαγή, μπαίνει και πάλι μπροστά, στηρίζοντας μαζικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ανδ. Παπανδρέου, για μια ισχυρή αντιπολίτευση σήμερα και μια κυβέρνηση όλων των πολιτών αύριο».