Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Βολές κατά των "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ" του Γιώργου από το Αγρίνιο


Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, την περασμένη Τετάρτη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε σε σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής, συναντήθηκε με δημάρχους της περιοχής (διαβάστε τον χαιρετισμό) και μίλησε σε μια ογκώδη και με έντονο παλμό κομματική συγκέντρωση.
«Όσοι μέχρι σήμερα προσπάθησαν να χειραγωγήσουν το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι τώρα στρέφουν τις ελπίδες τους στη διάλυσή του. Για αυτό και αναπαράγουν εικόνες που δεν είναι αντιπροσωπευτικές της πραγματικότητας, πληγώνουν όμως τους φίλους μας και απαξιώνουν την πολιτική σημασία του διακυβεύματος της 11ης Νοεμβρίου» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, θα τους στενοχωρήσουμε, θα μείνουμε πιστοί στις αξίες και την ιστορική κληρονομιά του Κινήματός μας».
«Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα υποκύψουμε σε εξωθεσμικά κέντρα, δεν θα συμβιβαστούμε μαζί τους και το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα παραμείνει Κίνημα και έκφραση λαού»
τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «ρίχνοντας» έτσι ευθείες βολές κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Για να διαβάσετε την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου πατήστε εδώ