Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Το Δημαρχείο Μεσολογγίου επισκέφθηκε ο Στέλιος Παπαθεμελής

Με το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλο συναντήθηκε προχθές Τετάρτη ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» Στέλιος Παπαθεμελής κατά την επίσκεψή του στο Μεσολόγγι στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο παλαιό δημαρχείο του Μεσολογγίου και κατά τη διάρκειάς της συζητήθηκαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και ειδικότερα προβλήματα του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενημέρωσε τον κ. Παπαθεμελή για τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ, για τους στόχους του δήμου, ενόψει της νέας προγραμματικής συνθήκης (ΕΣΠΑ 2007-13) καθώς και για τα ζητήματα που ανέκυψαν πρόσφατα, σχετικά με την ίδρυση Εφετείου και Πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την υποδοχή και έκανε ιδιαίτερη μνεία στα διαχρονικά μηνύματα του ιστορικού παρελθόντος του Μεσολογγίου.
Ακολούθως ο κ. Παπαθεμελής ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τα εκθέματα.

Ο κ. Παπαθεμελής επισκέφθηκε επίσης τη Ναύπακτο, το Αιτωλικό και το Αγρίνιο έχοντας ανάλογες συναντήσεις με εκπροσπωπους τοπικών αρχών και φορέων.