Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

8-9 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο - Ανοίγει τις πύλες του το Business Show 2008

Ξεκινά η μεγάλη έκθεση επιχειρήσεων του νομού και το σημαντικό

για την ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα πολυσυνέδριο του Business Show

στο ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο,

με τη συμμετοχή 30 και πλέον επιχειρήσεων και φορέων και 60 ομιλητών



Τις πύλες του ανοίγει μεθαύριο Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 στις 9:30 το πρωί το Business Show 2008 στο ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο, η μεγάλη και σύγχρονη έκθεση επιχειρήσεων του νομού και ταυτόχρονα το σημαντικό οικονομικό, επιχειρηματικό και αναπτυξιακό συνέδριο.
Η συμμετοχή μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην έκθεση, η στήριξη της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (ΙΝ.Α.ΕΠ.) από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και το σύνολο των θεσμικών φορέων του νομού και της ευρύτερης περιοχής, και παράλληλα η παρουσία στο συνέδριο 60 και πλέον ομιλητών με εισηγήσεις για κάθε πτυχή της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της περιοχής, προεξοφλούν την επιτυχία της πρωτοποριακής αυτής διήμερης εκδήλωσης.
Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν τους χώρους του Imperial, τόσο για να γνωρίσουν από κοντά επιχειρήσεις, πρόσωπα, προϊόντα και υπηρεσίες που παρουσιάζονται στην έκθεση, όσο και για να παρακολουθήσουν τις ενότητες που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο και να αποκομίσουν χρήσιμες γνώσεις και πρακτικές ιδέες επιχειρηματικότητας. Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης (test-drive) μοντέλων της Mercedes-Benz και οι κληρώσεις μεγάλων δώρων αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, ενώ ειδικές εκδηλώσεις οργανώνονται και για τους φοιτητές, που θα λάβουν και σχετική βεβαίωση συμμετοχής από το ΙΝ.Α.ΕΠ..

Σημαντικές παρουσίες στο συνέδριο
Οι εργασίες του συνεδρίου περιλαμβάνουν εισηγήσεις από δεκάδες φορείς, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, καθηγητές Πανεπιστημίου, μέλη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας, δημοσιογράφους καθώς και νέους.
Ενδεικτικά, το παρόν θα δώσουν οι κ. Κατσιγιάννης Δημοσθένης, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ, Ευσταθόπουλος Σπύρος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Σώκος Ευθύμιος, Νομάρχης Αιτ/νίας, Παπαναστασίου Γεώργιος, Πρόεδρος ΤΕΕ-Παράρτημα Νομού Αιτ/νίας, Μοσχολιός Παύλος, Δήμαρχος Αγρινίου, Κούτσης Βασίλης, Πρόεδρος και ΔΣ της Akarport ΑΕ, Πολίτης Ευάγγελος, Πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Σταυρόπουλος Ελευθέριος, Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του υπ. Ανάπτυξης, Γιόγακας Βασίλης, Νομάρχης Θεσπρωτίας, Τσιχριτζής Παναγιώτης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, Τάσος «Ιαβέρης», οδηγός αγώνων, Φρέρης Ιωάννης, Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Στουρνάρας Γιάννης, Καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην Πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, Τσαμπούλας Δημήτριος, Πρόεδρος του ΟΑΣΑ και καθηγητής του ΕΜΠ, Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Δήμαρχος Μεσολογγίου, Καψιαμπέτης Γιώργος, Πρόεδρος ΚΤΕΛ ΑΕ, Κοντογεώργος Κων/νος, Νομάρχης Ευρυτανίας, Κοιμήσης Απόστολος, Δήμαρχος Αμφιλοχίας και πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Κούμπιος Νίκος, Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, Παπαλέξης Νίκος, Πρόεδρος εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαΐας και Στράτος Ιάσων, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.
Το ΙΝ.Α.ΕΠ. και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλούν όλο τον κόσμο, τις επιχειρήσεις και τους φορείς να επισκεφθούν από κοντά στις 8 και 9 Νοεμβρίου το Business Show - Αγρίνιο 2008 στο Imperial από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.