Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Κάποιοι παραποιούν την αλήθεια. Γιατί;

Με αφορμή δικά σας σχόλια στο ιστολόγιό μας σχετικά με την επίσκεψη της κ. Διαμαντοπούλου στο Μεσολόγγι πριν δεκαπέντε μέρες και τα οποία αφορούν κυρίως την «στάση» του δημάρχου για το Πανεπιστήμιο και το Εφετείο θεωρούμε σκόπιμο για τη δική σας έγκυρη ενημέρωση να σημειώσουμε:
Πρώτον: Ο κ. Αναγνωστόπουλος έθεσε δημόσια στην κ. Διαμαντοπούλου την διαφωνία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το Εφετείο, μάλιστα η Άννα Διαμαντοπούλου κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στο Αγρίνιο αναφερόμενη στο θέμα έδειξε ότι υιοθετεί μέρος της επιχειρηματολογίας του δημάρχου.
Δεύτερον:
Πότε η τοπική του ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση είτε για το Πανεπιστήμιο είτε για το Εφετείο; Ποια η αντίδρασή της στην πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ίδρυση νέων εφετείων; και πότε δημοσιοποίησε απόψεις αντίθετες μ' αυτές του δημάρχου για το Πανεπιστήμιο;
Τρίτον: Ως «Μεσολόγγι» πότε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης έθεσε θέμα έδρας Πανεπιστημίου;
Τέταρτον: Ο δήμαρχος Μεσολογγίου τόσο στον κ. Στυλιανίδη όσο και στην κ. Διαμαντοπούλου με αναλυτικό υπόμνημα έθεσε όλα τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι. Μάλιστα ο κ. Στυλιανίδης για όσους δεν «άκουσαν» εκτός των άλλων ανακοίνωσε ότι δίνεται στο δήμο Μεσολογγίου έκτακτη επιχορήγηση 250.000€, για την επισκευή παλαιών σχολικών κτηρίων.
Πέμπτον:
Όσον αφορά την ίδρυση Πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία σας έχουμε παρουσιάσει μια παράμετρο του θέματος για την οποία δεν υπήρξε αντίλογος….(διαβάστε εδώ)

Κάποιοι ενδεχομένως να μας κατηγορήσουν για «ενδοτισμό» στις «διεκδικήσεις» του Αγρινίου και για πούλημα των διεκδικήσεων του Μεσολογγίου… διαβάζοντας τις παραπάνω σκέψεις όμως δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή, την οποία κάποιοι, ή κάνουν ότι δεν τη βλέπουν ή σκόπιμα την παραποιούν…