Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

1ο Φεστιβάλ Νεολαίας Μεσολογγίου



Ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη δράση του στην καρδιά του καλοκαιριού για να κρατήσει ζωντανούς και ενεργούς του νέους και όχι μόνο μέσα στο καλοκαίρι. Με κέφι και αρκετή «δουλειά» τα μέλη του συλλόγου σχεδιάσαν και διοργανώνουν φέτος το «1ο Φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγιόυ». Η πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ έγινε το Σάββατο 14 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες του συλλόγου.
Σε ειδικές εκθεσιακές επιφάνειες, τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει, με φωτογραφικό υλικό, αφίσες, επιστολές, αλλά και αποσπάσματα από τον τοπικό τύπο. Έτσι ο κόσμος του Μεσολογγίου ενημερώθηκε για τους στόχους του συλλόγου και παράλληλα πολλοί ήταν αυτοί που εγγράφηκαν στον σύλλογο ή τον ενίσχυσαν οικονομικά αγοράζοντας κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.
Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα με μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα την Τρίτη 24 Αυγούστου στο αλσύλλιο του λιμανιού διοργανώνεται Full Moon Party, με Live συναυλία με τα συγκροτήματα Dream waves, Foxrot, Take to have και Toys in the attic. Θα ακολουθήσει Dj Set δίπλα στη θάλασσα και παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ.
Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με διήμερο Τουρνουά Beach Volley το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου στο οποίο ια συμμετέχουν ομάδες επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί, στο γήπεδο Beach Volley στο Δασάκι του λιμανιού.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα μέλη του συλλόγου Νεολαίας είχαν ενεργό συμμετοχή στην πρόσφατη διοργάνωση του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κανόε – Καγιάκ που έγινε στο Μεσολόγγι συμβάλλοντας καταλυτικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Τα μέλη του συλλόγου είχαν επιφορτιστεί με την ρύθμιση της κυκλοφορίας, τη μεταφορά των αποτελεσμάτων προς τη γραμματεία, το μοίρασμα γευμάτων αλλά και τη φύλαξη των σκαφών. Αντικείμενα που έφεραν σε πέρας με υποδειγματικό επαγγελματισμό θα λέγαμε.