Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Μεγάλη ποσότητα χασίς κατασκέθηκε στο Αγρίνιο


Καίριο χτύπημα σε διακινητές χασίς στο Αγρίνιο επέφεραν οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, χθες και προχθές, καθώς σε δύο διαδοχικές επιχειρήσεις συνελήφθησαν δυο νεαροί κάτοικοι της πόλης, ηλικίας 24 και 26 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης, 5 και πλέον κιλών.
Η πρώτη σύλληψη έγινε την Τετάρτη όταν σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 24χρονου εντόπισαν και κατέσχεσαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους (69,9 ) γραμμαρίων, μία (1) σιδερογροθιά, ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και έναν πλαστικό τρίφτη κάνναβης με υπολείμματα αυτής μη συλλέξιμα.
Την επόμενη ημέρα σε ανάλογη επιχείρηση στο σπίτι του άλλου νεαρού οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών καθώς και ζυγαριές ακριβείας. Συγκεκριμένα οι αστυνομικού κατέσχεσαν: ένα (1) σακβουαγιάζ που περιείχε έξι ανισοβαρής νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 4.764 γραμμαρίων (4,8 κιλά), μία (1) νάιλον σακούλα που περιείχε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 52 γραμμαρίων, ένα πλαστικό δοχείο τροφίμων που περιείχε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 478 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την πιθανότητα ύπαρξης συνεργατών των συλληφθέντων οι οποίοι θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου για τα περαιτέρω.