Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή χασίς σε όλη την Αιτωλοακαρνανία


Καθημερινές είναι πλέον οι συλλήψεις νεαρών κυρίως ατόμων για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ιδιαίτερα ινδικής κάνναβης από τις αστυνομικές υπηρεσίες και κυρίως από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου.
Από τις αρχές της εβδομάδας έως και χθες Παρασκευή συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, δυο εκ των οποίων σε Βόνιτσα και Αιτωλικό κατείχαν μεγάλες ποσότητες χασίς βάρους 2.000γρ. και 285γρ. αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιποι κατείχαν μικροποσότητες.
Από όλες τις συλλήψεις οι διωκτικές αρχές αξιολογούν ως σοβαρότερη αυτή ενός 55χρονου στη Βόνιτσα το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1.935γρ.. Κι αυτό διότι οι αστυνομικοί ερευνούν τη συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Σοβαρή όμως αξιολογείται και η υπόθεση του 33χρονου στο Αιτωλικό στο σπίτι του οποίου την Πέμπτη βρέθηκαν δέκα τρείς (13) συσκευασίες με αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 285γρ. και μία (1) μηχανική ζυγαριά κάτι που κινεί τις υποψίες των αστυνομικών για συμμετοχή και αυτού σε κύκλωμα διακίνησης.
Οι τελευταίες συλλήψεις έγιναν χθες για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς.