Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου με την στήριξη του ΚΚΕ


Η τρίτη επίσημη υποψηφιότητα για το δήμο Μεσολογγίου ύστερα από αυτές του νυν δημάρχου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου και του Νίκου Μουρκούση ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή και πρόκειται για αυτήν του εκπαιδευτικού Θεόδωρου Μαργαρίτη, ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής του δημοτικού σχήματος, που θα υποστηριχτεί από το ΚΚΕ.
Ο κ. Μαργαρίτης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου και στις εκλογές του 2006 και καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της δημοτικής αρχής - παρά το γεγονός ότι δεν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος - είχε συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου καταθέτοντας προτάσεις και ασκώντας δημιουργική κριτική για τα πεπραγμένα του δήμου.
Το ΚΚΕ ανακοίνωσε επίσης όλους τους υποψηφίους δημάρχους στην Αιτωλοακαρνανία μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του βουλευτή του κόμματος, Νίκου Μωραΐτη στο δήμο Ακτίου (Βόνιτσα, Πάλαιρος και Καατούνα) και του βετεράνου διεθνή διαιτητή, Βασίλη Νικάκη στο δήμο Αγρινίου.
Στους άλλους δήμους του νομού οι υποψήφιου του ΚΚΕ είναι:
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Ο 64χρονος Αλέξανδρος Γιαννακάκης που δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Ο 50χρονος Γεράσιμος Βότσης μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου του Δ. Αστακού, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Συνεργασίας Αστακού, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ: Ο 49χρονος σιδηρουργός Αθανάσιος Καραγιάννης Αθανάσιος, μέλος του Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Θέρμου, Στέλεχος του ΚΚΕ.
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Ο 62χρονος συνδικαλιστής Ιωάννης Σινογιώργος, αυτοαπασχολούμενος, με δράση στο χώρο και εκλεγμένος επί σειρά ετών στο Δ.Σ του κλάδου, Στέλεχος του ΚΚΕ.