Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ξεκινούν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου προχώρησε στην επαναλειτουργία του τμήματος εκμάθησης κολύμβησης στην θάλασσα για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της περιοχής.
Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από την Τέταρτη 28-6-12  στην θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας, στην εσωτερική πλευρά του δεξιού κυματοθραύστη. Θα δημιουργηθούν  τμήματα αρχαρίων (αναλόγως την δυνατότητα κάθε παιδιού) και αγωνιστικά για όσους  θέλουν να βελτιώσουν την κολυμβητική τους ικανότητα. 
Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου θα συνεργαστεί με έμπειρο γυμναστή με ειδικότητα κολύμβησης και με πιστοποιημένο  ναυαγοσώστη. 
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, πρωινά ή απογευματινά και θα διαρκέσουν ως το τέλος Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης. 



Οι μικροί κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν γυαλιά κολύμβησης, σανίδα εκμάθησης, σωσίβιο (τουβλάκια), πετσέτα, καπέλο και μπλουζάκι. Τα παραπάνω υλικά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα αθλητικών ειδών της πόλης μας.  
Τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορούν να ενταχθούν στην Ακαδημία Κολύμβησης. Εκεί, οι έμπειροι προπονητές θα μάθουν στους επίδοξους κολυμβητές όλα τα μυστικά της κολύμβησης. 
"Με στόχο την εκμάθηση των τεσσάρων στύλ κολύμβησης τα παιδιά αθλούνται συστηματικά, ενώ ταυτόχρονα θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί και παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης" αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλ : 6982021585-6945543395-6948005534.