Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μια ακόμη "κορώνα" του δημάρχου Μεσολογγίου...

Σχετικά με την απάντηση του δημάρχου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη για το θέμα του ΚΕΠΠΥΕΛ έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου παραδέχεται ότι δεν έχει γίνει ανάκληση της απόφασης για μεταφορά της υπηρεσίας στο Αγρίνιο. 
Κατά συνέπεια εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας για το συγκεκριμένο θέμα.
Επιπλέον όμως, μας δημιουργείται έντονος προβληματισμός για τη θέση που διατυπώνει ο δήμαρχος Μεσολογγίου για το προσωπικό του δήμου στην τελευταία παράγραφο της απάντησής του (διαβάστε εδώ). 

Ένας προβληματισμός που πηγάζει από το γεγονός ότι δημόσια ο κ. Κατσούλης «βάλλει» κατά του προσωπικού του κάτι που επιεικώς μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε αντιδεοντολογικό και κυρίως προβληματισμό μας δημιουργεί η αποστροφή του για προσπάθεια στέγασης σε ενιαίο χώρο των υπηρεσιών του δήμου. 
Μια αποστροφή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού σε όλους είναι γνωστό και κοινά παραδεκτό ότι εδώ και ενάμιση χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Κατσούλης δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει αυτόν τον στόχο. 
Επομένως ως μια ακόμη «κορώνα» του, εκλαμβάνουμε την τοποθέτησή του, «ότι από τις μέχρι τώρα ενέργειές του, έχει επιτευχθεί καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του δήμου…»
Τέλος όσον αφορά το ΚΕΠΠΥΕΛ θέση μας είναι, να παραμείνει η υπηρεσία στο Μεσολόγγι με το υπουργείο να αναλαμβάνει το κόστος της διατήρησής της.