Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κ. Καραγκούνης: "Η Ελλάδα πρέπει και θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή πορεία της"


Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ,  Κώστας Καραγκούνης συνεχίζει τις περιοδείες του σε περιοχές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Την περασμένη Τρίτη 12 Ιουνίου βρέθηκε στην Βόνιτσα και την Αμφιλοχία όπου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με ανθρώπους της αγοράς αλλά και πολίτες. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου επισκέφτηκε τη Ναύπακτο όπου το απόγευμα συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ όπου στο πλαίσιο της απόφασης του να μην πραγματοποιήσει προεκλογικές συγκεντρώσεις και να διαθέσει τα αντίστοιχα έξοδα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, τους παρέδωσε επιταγή για την ενίσχυση του συλλόγου. 
Στην συνέχεια περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνάντησε πολίτες, ενώ το βράδυ πραγματοποίησε εμφάνιση σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
Σε δήλωση του αναφέρει: «Στις δύσκολες σημερινές συνθήκες για την χώρα δεν πρέπει να τίθενται εκβιαστικά διλήμματα. Η Ελλάδα πρέπει και θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή πορεία της. Χρειάζονται πολιτικές που θα επαναδιαπραγματευθούν με όρους που θα εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και την ευημερία, χρειάζονται ενέργειες που θα βοηθήσουν ώστε τα παιδιά μας να μην ξαναζήσουν ότι ζήσαμε τα τελευταία δυο χρόνια»