Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Εποχές «γαλάζιας» παντοδυναμίας στην εκδήλωση για τη Βασιλόπιτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της ΝΔ


Εποχές «γαλάζιας» παντοδυναμίας θύμισε το κλίμα στη χθεσινή εκδήλωση στο Μεσολόγγι για την κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ, στο ξενοδοχείο «Θεοξένια» παρουσία του γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.
Στην ομιλία του ο κ. Αυγενάκης άσκησε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε μια σειρά ζητημάτων, με σημαντικότερο αυτό της οικονομίας, επισημαίνοντας την υπερφορολόγηση  πολιτών και επιχειρήσεων και μια σειρά ανακολουθιών προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων της κυβέρνησης.
Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ και της αντιπολιτευτικής τακτικής τόνισε την αναγκαιότητα πάταξης του λαϊκισμού και την επιστροφής στον ρεαλισμό. Μάλιστα υπογράμμισε ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ που έχει εγκριθεί και από το συνέδριο του κόμματος του περασμένου Δεκεμβρίου έχει ως βάση τον ρεαλισμό και μόνο. Προέτρεψε μάλιστα τους παρευρισκόμενους να το διαπιστώσουν διαβάζοντας και μελετώντας το. (ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ).





Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν κατά σειρά ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο σύμβουλος επιχειρηματικότητας του προέδρου της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Φώτης Τσόλκας και φυσικά ως «οικοδεσπότης» ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., Παναγιώτης Μυλωνάς.
Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης δεν μπορεί να παραβλεφθεί η καθολική, θα λέγαμε, συμμετοχή των «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών από Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο
Έτσι στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Νίκος Μουρκούσης με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, Κώστα Δαουτίδη, Σπύρο Βασιλείου και Γιάννη Γυφτογιάννη που αποτελούν τη μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Μεσολογγίου, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Νίκος Καζαντζής από τη Ναύπακτο ο πρώην δήμαρχος, Θανάσης Παπαθανάσης και ο δημοτικός σύμβουλος, Ντίνος Τσουκαλάς. Παρών ήταν επίσης και ο επιχειρηματίας Κώστας Λύρος που έχει που αναμένεται να διεκδικήσει τη δημαρχία Μεσολογγίου.
Ο Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρ. Παΐσιο και τον γνωστό δικηγόρο Μεσολογγίου, Γιάννη Αθανασίου


Επίσης μεταξύ άλλων παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος, τα μέλη της Π.Ε. της ΝΔ, Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού και Γεωργία Μπόκα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.π.α.