Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Με μεθοδικότητα και χαμηλούς τόνους "οργανώνεται" η υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου για το δήμο Μεσολογγίου

Σε ότι αφορά στο χρόνο και το σύστημα διεξαγωγής των προσεχών δημοτικών εκλογών , υπάρχει μια ασάφεια - μιας και από πλευράς κυβέρνησης, κατά καιρούς, διακινούνται διάφορα σενάρια. Παρ’ όλα αυτά στο Μεσολόγγι έχουν ξεκινήσει διεργασίες τόσο σε υφιστάμενους σχηματισμούς όσο κυρίως σε νέους.
Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα με μεθοδικότητα ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Κώστας Λύρος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις συναντήσεις και τις επαφές του, σε όλο το εύρος του δήμου Μεσολογγίου  προκειμένου αφενός να γίνει κοινωνός των μικρών, αλλά και μεγάλων προβλημάτων της περιοχής και αφετέρου να καταστήσει κοινωνούς της προσπάθειάς του πολίτες, με διάθεση για προσφορά στα κοινά.




Η υποψηφιότητα του κ. Κώστα Λύρου σημείο αναφοράς δημοσιευμάτων και του Αθηναϊκού Τύπου. (σ.σ. εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ)


Παράλληλα όμως η πορεία των πραγμάτων έρχεται να επιβεβαιώσει παλαιότερες θέσεις, που είχε διατυπώσει ο κ. Κώστας Λύρος σε συλλογικά όργανα που συμμετείχε (Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας κλπ.) με πιο σπουδαία αυτά για τον "Κόμβο Χαλαζιά",  την αναγκαιότητα του καθορισμού των «χρήσεων γης» στην πόλη του Μεσολογγίου και την αποσαφήνιση του καθεστώτος, που διέπει το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης. Ζητήματα κομβικά για να δοθεί αναπτυξιακή τροχιά στον τόπο.

Έτσι, γεγονός είναι ότι ο κ. Κώστας Λύρος αποτελεί πλέον έναν κύριο παίκτη των προσεχών δημοτικών εκλογών για το δήμο Μεσολογγίου.