Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τιμητική εκδήλωση για τον ιατρό Παντελή Λεονάρδο στη "ΔΙΕΞΟΔΟ" από τον Σύλλογο "Άγιος Λουκάς"


Το περασμένο Σάββατο  13/1 στον κατάμεστο από πλήθος κόσμου ιστορικό χώρο του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» στο Μεσολόγγι, ο Φιλανθρωπικός Κοινωνικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» του Γενικού  Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗ-ΚΩΣΤΑ», που σκοπό έχει την παροχή υλικής - ηθικής βοήθειας καθώς και υπηρεσιών προς τους νοσηλευόμενους του Νοσοκομείου ασθενείς και οικογένειες αυτών, όταν αποδεδειγμένα προκύπτει ότι στερούνται οικονομικούς πόρους και μέσα, για την αντιμετώπιση της κατάστασής τους , διοργάνωσε, εκδήλωση που περιελάμβανε  ομιλία από την κυρία Μαρία Α.Τσούτσου, με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως διαχρονική αξία» και ρεσιτάλ πιάνου από τον Τόνυ Βουλιμιώτη με εκτέλεση  μουσικών συνθέσεων γνωστών δημιουργών.
Η εκδήλωση αφιερώθηκε στον ιδρυτή του συλλόγου , Άνθρωπο, Επιστήμονα και Δάσκαλο, Ιατρό κ. Παντελή Λεονάρδο, Δ/ντή της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου έως της συνταξιοδότησή του, το έτος 2009.





Απονεμήθηκε στον Ιατρό τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο, από το έτος ίδρυσης του, το 2003 έως και σήμερα.
Η ομιλήτρια της εκδήλωσης κ. Μαρία Α.Τσούτσου, ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κάνοντας μια μικρή αναφορά στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ιατρού, όπως αφοσίωση, ήθος αυταπάρνηση, συνέπεια , ευθύνη και σεβασμό, συνέχισε με εξαιρετικό τρόπο τον ακαδημαϊκό της λόγο και ανέπτυξε το θέμα της διαχρονικότητας του εθελοντισμού.

Συντονίστρια της παραπάνω εκδήλωσης , ήταν η κυρία Βασιλική Πόλκα-Δαρλαμήτσου.