Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Βασίλης Φεύγας: “Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα για να μειωθούν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές!” - Τηλεοπτική συνέντευξη στο Open TV (VIDEO)


Την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το όφελός για τις μικρές επιχειρήσεις ανέλυσε o  Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open TV.  
Ο κ. Φεύγας τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, μια πολιτική που θα μας δώσει την ευκαιρία να μειώσουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές στις μικρές επιχειρήσεις, ώστε αυτές να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να συμβάλουν στην αύξηση των θέσεων εργασίας.






Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο κ. Φεύγας χαρακτήρισε παραμύθι την έξοδο από τα μνημόνια. Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα άτυπο τέταρτο Μνημόνιο, τόνισε ο κ. Φεύγας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την απειλή της Κομισιόν να μην καταβάλει το οφειλόμενο 1 δις στην Ελλάδα.
Σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ αυτά αυξάνονται, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες αδυνατούν να είναι συνεπείς, εξαιτίας της υπερφορολόγησης και της μείωσης των εισοδημάτων τους. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε έχουν ζητήσει από τις τράπεζες να επιβραβευτούν οι δανειολήπτες, οι οποίοι καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της κρίσης κατάφεραν να παραμείνουν συνεπείς στις δανειακές υποχρεώσεις τους.