Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Π. Παπαδόπουλος: "Οφειλόμενη απάντηση στον Δ. Κοτσόργιο για το θέμα της μαρίνας Μεσολογγίου"


Με γραπτή του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος «απαντά» στην κριτική που του άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Κοτσόργιος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για το ζήτημα της Μαρίνας Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει:
«Προφανώς ο συνάδελφος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δ. Κοτσόργιος, με την παρορμητική “επαναστατικότητα” που τον διακρίνει και υπό την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και των Θεοφανίων, προέβη σε ερωτήματα και απαράδεκτες αιτιάσεις, αναφορικά με το ρόλο μου στη μαρίνα Μεσολογγίου. Η επισήμανσή του περί συγκοινωνούντων δοχείων με τον πρώην Δήμαρχο Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο, προδίδει τουλάχιστον εμπάθεια, η οποία αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας.
Σε κάθε περίπτωση οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά κ. Κοτσόργιε, ΠΟΙΟΣ ήταν η κύρια αιτία που ο κ. Καραπάνος αποτελεί παρελθόν για τον Δήμο. Και ο ίδιος φυσικά οφείλει να απαντήσει τι έχει κάνει πέντε χρόνια τώρα για το φλέγον ζήτημα της μαρίνας Μεσολογγίου.


Το εάν συμφωνείς και βοηθάς να απεμπλακεί ένα έργο και μια τέτοια επένδυση από τα προβλήματά του, που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βγήκε η πρώτη τμηματική άδεια λειτουργίας και προχώρησαν όλες οι σχετικές αδειοδοτήσεις κ. Κοτσόργιε, αυτό δεν είναι “συγκοινωνούντα” δοχεία, αλλά πράξη ευθύνης απέναντι στην πόλη και στην κοινωνία.



Και πάμε τώρα στις φαιδρότητες που ξεστομίζεις, δήθεν με τη μορφή ερωτημάτων: Ο Παπαδόπουλος ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αναζητά θέση στο Δ.Σ. της μαρίνας, όταν αποχωρήσει από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Επιστρέφει στον εργασιακό του χώρο που υπηρετεί επί 31 χρόνια! Επομένως ο “μισθός” της δικής σας συκοφαντίας αναζητείται…
Ο “σιωπηλός” και “κόκκινος” Πάνος (σας το κόλλησε ο φίλος σας που τον είχατε στο ψηφοδέλτιο και τον διώξατε κακήν κακώς μετά τις δημοτικές εκλογές), δεν θα είναι ποτέ σιωπηλός και θα παραμείνει αυτός που είναι και γνωρίζουν οι δημότες. Τώρα, όσο για το κόκκινος, τιμή μου και καμάρι μου. Πολιτικός γυρολόγος δεν θα υπάρξω ποτέ πάντως!
Τέλος, επειδή αφιέρωσες και το τραγούδι του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου «Απόψε είμαστε και οι δυο σιωπηλοί», σου απευθύνω και εγώ δύο ερωτήματα:
1.        Θυμάσαι κ. Κοτσόργιε το 2012, όταν ήμουν Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας, που με επισκέφθηκες και ζήτησες να μπεις εσύ ως εκπρόσωπος του Λ.Τ. στο Δ.Σ. της μαρίνας; Και βέβαια ενημερώθηκαν τότε όλα τα μέλη του Δ.Σ. επί της προτάσεώς σας και έστειλαν ομόφωνα εκπρόσωπο, όχι εμένα αλλά τον κ. Κ. Καλιαμπάκο. Προς τι η ασθμαίνουσα τότε “ευαισθησία” σας να μπείτε στο Δ.Σ. της Μαρίνας; Μήπως για να στραφείτε εναντίον ενός εκ των δύο μετόχων;
2.        Όσον αφορά εάν και ποιος υπερασπίζεται τους εργαζόμενους της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ» Α.Ε., ασφαλώς μήπως και πρέπει να απολογηθείτε εσείς σε αυτούς που πηγαίνατε ως μάρτυρας κατηγορίας σε αγωγές του μετόχου εναντίον της εταιρείας (ασφαλώς θα έχετε ενημερωθεί για την κατάληξή τους) για τον ίδιο μέτοχο που με τις ενέργειές του δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία της εταιρείας και τους ίδιους, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην δημοσιευμένη στην «ΑΙΧΜΗ» επιστολή τους;»