Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Μία ακόμη βράβευση για την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου


Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ Δυτ.Ελλάδας, (Πυροσβεστική Υπηρεσία) έγινε η βράβευση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης της ΠΕΠΥΔ Δυτ.Ελλάδας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτ Ελλάδος κ Ν Φαρμάκης, αντιδήμαρχοι και υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ο Δ/ντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ Ν Γυφτάκης,καθώς και οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Από αυτή την  εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου που τιμήθηκε με έπαινο για την προσφορά της και την παραγωγή της σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση μας αυτή,και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να παράγουμε έργο και να είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μας όποτε και όταν μας χρειαστεί,γιατί εγώ και οι συνάδελφοί μου(που τους ευχαριστώ πολύ)ξέρουμε μια μόνο γραμμή....την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ., Διονύσης Τσιρόγλου.